Search

Food Microbiology : An Introduction

av Thomas J Montville, Karl R Matthews och Kalmia Kniel

Köp begagnad bok

Ej i lager. Bevaka denna bok.

Köp ny bok

Fakta

Förlag American Society for Microbiology
Språk Engelska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2017-03-15
ISBN 9781555819385
Kategori(er) Naturvetenskap & teknik
 ↳ Biologi
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Food Microbiology clarifies complex topics in the field of food microbiology and encourages students to venture beyond memorization and think critically to gain a broader conceptual understanding of food microbiology and acquire the understanding and skills necessary to ensure the safety of tomorrow's food supply. Authoratative coverage presented in a format designed to facilitate teaching and learning.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 4 

 5 

 2 

 5 

 0 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng