Förlag | Springer Nature |
Språk | Engelska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2021-01-02 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 173 |
ISBN | 9783030309213 |
Kategori(er) |
This book is one of three volumes expanding upon content found in Mycotoxins in Foodstuffs, Second Edition, and focuses on milk and milk products, and meat. Foodstuffs of plant origin that play only a minor role in mycotoxin contamination, such as asparagus, are also covered.
Mycotoxins in Animal Products - Milk and Milk Products, and Meat comprises:
More than 100 new publications and 300 publications in all
Coverage of "co-contamination," showing the co-occurrence of mycotoxins in a foodstuff, where possible
List of articles dealing with conventionally and organically produced foodstuffs and their mycotoxin contamination
Hittills har vi återanvänt
2
3
4
5
8
3
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.