av Gert Klötzke och Karsten Thurfjell
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2008-08-26 |
Antal sidor | 199 |
ISBN | 9789100118907 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
1
1
9
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.