Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Kartonnage |
Utgiven | 2002-08-13 |
Fler upplagor | 2001/0 |
Antal sidor | 215 |
ISBN | 9789100579616 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Måste man tala flytande franska och ha en näsa av en blodhunds kaliber för att bli vinkännare? Inte alls. Det viktigaste är att man är intresserad, använder sina sinnen och sitt sunda förnuft.
Lars Torstenson, Sveriges egen supervinmakare, lär utan att krångla till det ut grunderna i konsten att prova vin.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
4
2
6
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.