av Sofi Fahrman
Förlag | Norstedts Förlagsgrupp |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2015-10-28 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789113069135 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
För Sofi Fahrman är resandet både en livsstil och ett äventyr. Och maten är resmålets själ som hon alltid vill ta en stor tugga av. I sin första kokbok Ready for takeoff, har Sofi samlat kittlande smaker, favoriträtter hon aldrig missar, de senaste mattrenderna och de nödvändiga insidetipsen.
I fyra favoritstäder visar hon sina bästa restauranger och hur man sedan kan laga maten hemma i sitt eget kök. I 50 recept får vi smaka på några av de platser Sofi kallar hemma - New York, St Tropez, Verbier, Stockholm och några bonusställen hon gärna besöker. Packa din väska och gör dig redo att följa med på Sofis spännande matresa till alla hennes hotspots, och samla på dig inspiration och recept till ditt eget kök!
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
4
3
8
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.