Förlag | Norstedts Förlagsgrupp |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2017-08-17 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 192 |
ISBN | 9789113075976 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Följ med på en matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Enligt ayurveda, den indiska hälsoläran och livsfilosofin, bör vi äta enligt vårt dominerande element. I den här vegetariska kokboken finns därför tydliga tabeller som hjälper dig att hitta ditt element och eventuella obalanser, och symboler som guidar till de optimala recepten för just dig. Dessutom får vi tips på hur vi kan anpassa recepten för hela familjen även om elementen skiljer sig åt.
Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin hembygd, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. I boken hittas soppor, sallader, curry- och risrätter, biffar, mellanmål, frukostmat, smoothies, juicer och specialiteter från Kerala.
Alla recept har komponerats för att skapa bättre balans i kroppen. Rätterna är fria från gluten, laktos, raffinerat socker och animaliska produkter.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
6
7
3
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.