Förlag | Norstedts |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2017-03-06 |
Upplaga | 2 |
Fler upplagor | 2010/1 |
Antal sidor | 184 |
ISBN | 9789113076645 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
"Allt blir gott grillat. Så enkelt är det."
Paul Svensson är en av Sveriges främsta kockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för flera toppkrogar. Han är också en välkänd tv-kock.
Här bjuder han på ett 70-tal grillrecept av världsklass med kött, fisk, fågel och grönsaker, ett 40-tal marinader, såser och rubs och kryddblandningar. Plus en utrustningsguide samt teknik- och råvaruskola. Allt genomsyrat av att behärska eld och glöd.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
6
2
1
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.