av Sara Begner
Förlag | Norstedts Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2018-04-25 |
Upplaga | 2 |
Fler upplagor | |
Antal sidor | 384 |
ISBN | 9789113080970 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
Succékokboken Vår gröna kokbok är till för alla, oavsett om du siktar på fler gröna dagar i veckan, vill hjälpa din tonåring att laga mat utan kött eller bara sätta mer färg på middagen. Denna grundkokbok i vegetarisk matlagning rymmer över 500 recept, fakta om råvaror och smarta tillagningstips. Rejäl middagsmat, snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok - allt hittar du här.
Det svenska köket och dess råvaror är utgångspunkten för rätterna men det finns många influenser och ingredienser från alla delar av världen. Med tydliga symboler ser du också vilka rätter som är laktosfria, glutenfria och veganska.
Den gröna trenden är mer än en trend, den är början på en ny livsstil. Vill du också lära dig laga ännu mer och godare grön mat, som både din kropp och vår planet mår bra av? Det här är matlagningsbibeln du behöver!
Hittills har vi återanvänt
2
3
2
8
0
5
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.