Search

Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer | 3:e upplagan

av Fernando Di Luca och Mattias Jerslid

Ej i lager

Fakta

Förlag Norstedts Förlag
Språk Svenska
Bandtyp Flexband
Utgiven 2019-03-22
Upplaga 3
Fler upplagor
Antal sidor 192
ISBN 9789113087603
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Varför är den goda Medelhavsmaten så bra för oss? För att ta reda på detta bjuder Fernando di Luca in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, till ett samtal. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 5 

 0 

 5 

 8 

 5 

 5 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng