Search

Julens bästa mat | 1:a upplagan

av S Algotson

Ej i lager

Fakta

Förlag Natur & Kultur
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 1997-09-11
Upplaga 1
ISBN 9789127066175
Kategori(er)
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Boken handlar inte bara om tillagning av den traditionella julmaten utan också om hur man själv kan rimma skinka, luta lutfisk, ysta ost och göra julkorv.

Naturligtvis finns det recept på tillagning av det som hör hemma på julbordet, t ex kalkon, skinka, lutfisk, sill av olika slag, desserter, kola, knäck, marsipan m m. Ett stort avsnitt ägnas också åt julbrödet – både mat- och vetebröd samt julkakorna, inklusive de mjuka.

Här finns också avsnitt om julfirande och traditioner, om att stöpa ljus, driva lökar, binda en tärnkrans, göra skinkdekorationer och doftande pomander.


Stina Algotson är matskribent och hushållslärare.
Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 4 

 9 

 7 

 7 

 4 

 7 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng