av Waje mfl
Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 1998-05-27 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 196 |
ISBN | 9789127069756 |
Kategori(er) |
Richard Waje, fiskentusiast och mästerkock, ger här sin hyllning till havet och den mångfald av fiskar och skaldjur som lever i vattnen vid Västkusten. Enkelt och med spännande kombinationer av fisk och tillbehör får man här mer än 80 recept på fiskrätter med såser, fonder och andra tillbehör. Vad sägs om t ex Stekt rödtunga med chili och vitlöksfräst potatis, ruccolasallad och friterad dill? Eller Ångande blåmusslor med limeblad, citrongräs och vitlök?
Alla dessa havets läckerheter finns med, alla i bild: räkor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, ostron, bläckfisk, rödspätta, hälleflundra, rödtunga, bergtunga, sjötunga, slätvar, piggvar, fjärsing, havskatt, knot, marulk, rocka, sillhaj, torsk, kolja, kummel, gråsej, långa, bleka, vitling, lubb, sill, makrill, tonfisk, lax och havsöring.
Särskilt intressant för fiskälskare och alla som söker inspirerande och annorlunda recept på vanliga och ovanliga västkustfiskar – eller bara vill njuta av en ovanligt läcker fiskkokbok.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
3
0
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.