Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2010-03-08 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 79 |
ISBN | 9789127120655 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Lättbakad, seg och kladdig har kladdkakan vunnit alla generationers hjärtan. Den har fått en självklar plats i vår svenska bakkultur och går dessutom med enkla medel att variera i olika smaker och former. Boken innehåller ett 40-tal recept på kladdiga kakor. Till exempel vit chokladkaka med körsbär, marängtårta med vaniljsmörkräm, mjölkchokladkaka med nougat, citronkaka med vit choklad, klassisk kladdkaka och mördegsrutor med tjock kola. Samtliga recept är enkla att baka, ofta med få ingredienser, och det finns såväl mörka som ljua kladdiga kakor.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
1
6
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.