Search

Ägg : recept & teknik | 1:a upplagan

av Tove Nilsson

Ej i lager

Fakta

Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
Språk Svenska
Bandtyp Flexband
Utgiven 2018-03-28
Upplaga 1
Antal sidor 192
ISBN 9789127155275
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns - till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 4 

 4 

 9 

 2 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng