Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 1997-03-07 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 158 |
ISBN | 9789127349162 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
Vårkokboken är den första av fyra årstidskokböcker där inspirerande recept och personliga tankar kring mat och resor lockar läsaren till nya kulinariska irrfärder i köket. Den sunda maten från Medelhavet, den sofistikerade franska och vår egen husmanskost utgör basen. Men några recept har också mer fjärran ursprung.
Vad sägs om saffranspasta med räkor, strömmingsflundror på marockanska, indiskt murkelris, paj med kanel eller – så klart – rabarberkräm?
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
1
9
7
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.