av Eva Wrange
Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 1998-10-21 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789127349193 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
Vinterkokboken är den sista av LTs årtidskokböcker som med inspirerande recept och härliga bilder lockar till nya kulinariska försök. Här får förstås julen ett alldeles eget avsnitt med det där lilla extra. Kanske prinskorv inbakad i saffransdeg till glöggen? Dadlar fyllda med getost eller Donalds tandorisill? Efter julens frossande äter vi fisk och smakrika sallader – till dessert blir det kanske karamellris med apelsinsås och en doft av kardemumma.
De flesta rätterna kan lagas på en halvtimme, men det finns också mer komplicerade rätter för den som har tid och lust.
Särskilt intressant för
allmänt matintresserade, restauranger m fl, men eftersom recepten inte är krångliga passar den också till nyblivna matlagare.
Nisse Peterson (foto) är fotograf och har illustrerat en mängd kokböcker.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
1
9
5
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.