av Siv Nilson och Key L Nilson
Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2000-11-17 |
Upplaga | 2 |
Antal sidor | 127 |
ISBN | 9789127353145 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Bröd smakar olika över hela världen – samma bröd kan faktiskt smaka olika från gång till gång och beroende på vem som bakat det. Och det är det som gör brödbaket så spännande. I denna bok får man lära sig brödbak från grunden. Här finns ett hundratal bra recept på välsmakande matbröd för både vardag och fest, enkla, snabb-bakade och mer avancerade. Tyskt ölbröd, norrändska messmörslimpor, ryska grovlimpor, vitlöks- och svampbröd, danska ostbirks och irländska potatisbröd är bara några av bokens läckerheter.
Smörgås är populär och nyttig mat och författarna ger också exempel på goda och festliga smörgåsrecept.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
7
9
3
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.