Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2003-09-05 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789127355064 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Pastan står i fokus i Alexandra Zazzis första kokbok. Dessutom får vi en informativ presentation av den underbara olivoljan – oumbärlig i ett äkta italienskt kök – och en lektion i hur man gör egen färsk pasta, t ex tortelloni rossi alla salvia med en smakrik hemlagad tomatsås till.
Här finns både snabba och prisvärda förslag på pastarätter och lite dyrare lyxigare när man känner för att spränga plånboken. Tips på barnens pastafavoriter och flera olika pastarecept med fisk, kött och grönsaker presenteras också.
Utöver ett 50-tal härliga pastarätter bjuder Alexandra på sig själv med små anekdoter och historier både från Sverige och från barndomsåren i norra Italien.
Lennart Sjöberg är matfotograf. Bl :a svarar han för fotot i fiskkokboken Ät mej.
Lars Åkerström är fotograf och har tagit bokens miljöbilder från Italien.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
0
8
6
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.