Förlag | Natur & Kultur |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Övrigt |
Utgiven | 2006-09-21 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 320 |
ISBN | 9789127357143 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Eld, Smak och Oas tre böcker, tre koncept, en box från stjärnkocken Melker Andersson.
Eld Grill
Här vakar kökschefen Åke Andersson över grillarna, den öppna elden och den goda stämningen. Här är alltid något nytt på gång. Vill man ta det lugnt slår man sig ner i ett av de trivsamma smårummen eller också njuter man av elden och tempot i det stora rummet.
Smak Restaurangen
Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander.
Oas Fredsgatan 12
F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare.
Böckerna kan även köpas var för sig.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
6
4
0
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.