Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 1998-10-28 |
Antal sidor | 215 |
ISBN | 9789137114217 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Här har Astrid Abrahamsson, en av Allt om Mat:s mest välkända matjournalister, samlat sina egna och kollegornas allra härligaste recept på läcker och lättlagad festmat. Födelsedag, examen, bröllop, vårfest, sommarkalas, nyårssupé... För alla dessa roliga tillfällen och många många fler serverar vi i Allt om Mat:s Stora Festbok härliga recept, goda råd och tips som både lugnar och inspirerar. 40 fester ¿ från drink till dessert. Här finns både de lätthanterliga och de väl beprövade recepten, råd för både trationell fin festmiddag och lättsammare kalas för många vänner. Och förstås många tips om hur du förbereder ditt kalas så att värden och värdinnan själva kan vara med och helhjärtat njuta av maten och gästerna. Vi hjälper dig ordna hela årets kalas ¿ och för alla de tillfällen när livet känns som fest.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
2
1
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.