av Christine McFadden och Michel Michaud
Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 1999-10-13 |
Antal sidor | 208 |
ISBN | 9789137114354 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Det finns i dag ett bredare sortiment av grönsaker än någonsin. Många är kända,
andra mindre kända. I denna färggranna bok finns 200 originalrecept och tips.
Författarna ger de bästa odlingsråden. De berättar också om hur nyttiga grönsakerna
är och vilka vitaminer och näringsämnen de innehåller. Plock ur den frestande
matsedeln: grillad aubergine med rostad paprika och fetaost; ugnsbakad
squash med couscous och valnötter; rödkål med vildris, svamp och nötter; rädissallad
med morötter och kålrabbi; jordärtskockor med purjolök, bacon och salvia.
Även om tonvikten ligger på grönsaker finns både fisk- och köttrecept med. Christine McFadden är kock och kokboksförfattare. Hon bor i Bath i England.
Michael Michaud, agronom med mångårig erfarenhet av internationellt
jordbruk, driver i dag en ekologisk handelsträdgård i Dorset.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
4
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.