av Paul Gayler
Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2000-09-27 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789137116396 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
2
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.