Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2001-04-11 |
Antal sidor | 144 |
ISBN | 9789137117690 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Olivolja - den bästa olja som finns! Olivolja är en av grunderna i den berömda och hälsosamma maten i länderna runt Medelhavet. Denna bok, som är en hyllning till denna superba olja, innehåller över 60 läckra och frestande recept på mat från hela världen. Clare Ferguson beskriver i korta drag hur olivoljan framställs och hur metoderna kan variera beroende på land. Hon tar oss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Grekland, Nordafrika, Mellanöstern, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland. Det finns produktion av olivolja i alla dessa länder. Den vi oftast använder är den europeiska.Clare Ferguson är matskribent och kokboksförfattare, ständigt eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. På svenska finns tidigare Street food - gatumat från hela världen. Peter Cassidy, bosatt i London, är fotograf med specialinriktning på mat och resor.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
9
6
9
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.