av Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley, Paul Løwe och Ingrid Espelid Hovig
Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Kartonnage |
Utgiven | 2003-09-10 |
Antal sidor | 224 |
ISBN | 9789137121901 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Helt enkelt är en modern baskokbok som innehåller de bästa matlagningstipsen och mer än tvåhundra fräscha recept.
Här får man svar på frågor som: Hur länge ska fisken sjuda? Ska man lägga råvaran i kallt eller kokande vatten? Vad bör man tänka på när man lagar en äkta italiensk risotto?
Boken är nominerad till Gourmand World Cookbook Awards 2002.
Ur receptregistret:
Arabisk couscous
Basilikapotatis
Coq au vin
Delfiakaka med choklad
Focaccia
Grön risotto med kryddörter
Hemgjord pasta
Indisk lammgryta
Jordnötssås
Köttbullar med ingefära och vitlök
Lax teriyaki
Morotskaka
Nötbröd
Ostdressing
Pannkakor med blåbärssylt
Rostbiff
Senapsvinägrett
Tandoorikyckling
Ugnsstekta grönsaker med fetakräm
Vetebullar
Änglamat
Öring i gräddsås
Det välkända kokboksteamet Ingrid Espelid Hovig, Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har en lång rad av kokböcker bakom sig. Forum har tidigare givit ut: Pasta, pasta!, Ta vara på sommaren, Asiatiskt, Hot & spicy och Sommarljus.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
1
6
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.