av Anna Jonassen och Ulrika Jisland
Förlag | Bokförlaget Forum |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Danskt band |
Utgiven | 2008-04-02 |
Upplaga | 2 |
Fler upplagor | 2006/1, 2005/0 |
Antal sidor | 143 |
ISBN | 9789137132723 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
I Med smak av salt och sommar delar Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept. Här finns tips på alltifrån aptitretare, läcker buffémat och härliga efterrätter till hur man kokar kräftor på bästa sätt eller svänger ihop en enkel torsksufflé. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är bra råvaror och uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man förgylla den enklaste måltid. Låt dig inspireras och bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Maten smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
4
3
6
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.