Förlag | Wahlström & Widstrand |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2002-03-28 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789146183815 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
I denna lustfyllda bok berättar journalisten Annelie Ewers och fotografen Jan Tham om den mat som serveras på den familjeägda tavernan i den grekiska byn Sabatiki. Här finner de ett kök någonstans mellan Italien och Mellanöstern, med Italiens råvaror, arabiska kryddor och en alldeles egen passion för det enkla, lätta och vackra. Yoghurt med lavendelhonung, friterade fiskar och lite tsatsiki, en panna med lamm, potatis och rosmarin till middag. Rätterna är lättlagade och familjevänliga, möjliga att tillaga en vardag hemma i ett svenskt kök.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
1
9
2
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.