Förlag | Wahlström & Widstrand |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2002-09-19 |
Antal sidor | 552 |
ISBN | 9789146200222 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.
Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.
Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
3
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.