av Andrew Weil
Förlag | Wahlström & Widstrand |
Språk | Svenska |
Bandtyp | |
Utgiven | 2003-03-21 |
Antal sidor | 342 |
ISBN | 9789146202066 |
Kategori(er) |
För miljoner läsare har läkaren Andrew Weil erbjudit en sansad och förnuftig syn på alternativmedicin, kost och hälsa. Hans nya bok är en guldgruva att ösa ur för den som vill veta vad vi bör äta för att må bra och hålla oss friska utan att för den skull avstå från bordets njutningar. Ur innehållet: Näringslärans grunder, Världens bästa och sämsta mat, Vikten - en tung fråga, Att köpa mat och äta ute, Recept, Kostrekommendationer för vanliga åkommor. Översättning av Eva TrägårdhOriginaltitel: Eating Well for Optimum Health
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
5
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.