av Severin Sjöstedt, Johan Ahlstedt, Niclas Ryhnell och Nico Diamantoglou
Förlag | Wahlström & Widstrand |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2003-06-05 |
Antal sidor | 247 |
ISBN | 9789146202295 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Efter Cookbook och Drinkbook kommer nu ännu en knubbig pocketkokbok fylld av en mängd läckra vegetariska rätter som kittlar smaklökarna och som hämtat inspiration från all världens kök. Många av rätterna går utmärkt att kombinera med kött eller fisk. Liksom tidigare återges recepten på både svenska och engelska. Rikt illustrerad med foton i färg.
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
3
9
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.