Förlag | Wahlström & Widstrand |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2007-09-21 |
Antal sidor | 160 |
ISBN | 9789146217312 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.
Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.
I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.
Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.
Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
4
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.