Search

Praktisk gastronomi - laga mat i storkök | 1:a upplagan

av Mats Jonson

Fakta

Förlag Liber AB
Språk Svenska
Bandtyp E-bok
Utgiven 2009-05-13
Upplaga 1
Antal sidor 192
ISBN 9789147092475
Kategori(er)
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Boken tar upp de praktiska delar av gastronomin som handlar om matlagning i storkök. Vällagad och god mat i stora volymer är en tillväxtbransch.

Läs mer
Utmärkande drag
- En praktisk inriktad bok med fakta och ordlista
- Receptdel med grundläggande recept
Laga mat i storkök reder också ut vad ett storkök egentligen är med dess olika yrkesroller. Vidare riktar den in sig på tillagningsmetoder, arbetssätt, organisation och planering samt vad som skiljer sig från en traditionell restaurang.
Här finns dessutom avsnitt om redskap och utrustning, liksom hygien och säkerhet. Stor vikt läggs vid gästperspektivet eftersom det ytterst är matgästen som är uppdragsgivaren även i ett storkök.

Om författarna
Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker vid bland annat gymnasieskolans restaurangprogram och är verksam som mat- och dryckesskribent.

Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 4 

 9 

 7 

 3 

 6 

 0 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng