Search

Loopa : affärsutveckling för entreprenörer - så driver du din affärsidé till kundsuccé | 1:a upplagan

av Anna Lärk Ståhlberg och Mariah ben Salem Dynehäll

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Liber AB
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2014-05-28
Upplaga 1
Antal sidor 167
ISBN 9789147109418
Kategori(er) Pedagogik & psykologi
 ↳ Arbetsterapi
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

Har du en affärsidé? Då har du här en handbok i hur du driver den till kundsuccé.
Hur vet jag om min idé är tillräckligt bra? Hur tar jag det första steget? Hur skapar jag intresse hos min målgrupp?
Det är ofta frågor som dessa som skapar mest bekymmer. Med den här boken vill vi hjälpa dig att finna svaren. Och den tar dig hela vägen från start till mål – oavsett typ av affärsidé, bransch, om det handlar om en produkt, en tjänst eller ett koncept, om din idé är ny eller behöver utvecklas, om den är kommersiell eller ideell.

Läs mer
Boken ger inga färdiga svar. Vad den istället ger dig är en metod att utveckla din idé och driva din verksamhet – tillsammans med målgruppen. Vi kallar det att LOOPA. Affärsutveckling handlar inte om att formulera tjusiga planer eller att behärska bokföring. Nej, utmaningen ligger i att optimera kundvärdet, och det gör du genom att utveckla din idé i dialog med kunderna. På så sätt blir startsträckan betydligt kortare. Boken visar hur och ger dig många värdefulla tips, konkreta verktyg och nyttiga övningar. Dessutom får du i ett stort antal exempel möta andra som redan kommit igång med sina företag.
"LOOPA: Affärsutveckling för entreprenörer" är inte en bok för bokhyllan. Se den istället som din högra hand, din coach på vägen till en framgångsrik egen verksamhet. Resan är utvecklande och stärker dig som entreprenör, men är också krävande. Vi har skrivit boken – nu är det upp till dig att ta din idé i mål.
LOOPA bygger på en metod framtagen av Drivhuset i samarbete med Chalmers entreprenörskola. Drivhuset arbetar högskolenära över hela landet, och hjälper entreprenörer att starta och driva företag eller att på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ miljö uppnår Drivhuset konkreta resultat i form av över 1 000 nya företag i Sverige varje år.

Om författarna
Detta är den första handbok som skrivits av Drivhuset. De som har hållit i pennan är Mariah ben Salem Dynehäll, som är VD för Drivhuset i Göteborg, och Anna Lärk Ståhlberg, som är VD för Drivhuset vid Högskolan Väst. Mariah är starkt engagerad i entreprenörsfrågor och driver sedan 2001 även ben Salem konsult där hon har ett flertal styrelseuppdrag, och hon får ofta uppdrag som inspirationsföreläsare eller moderator för större konferenser.
Anna är utbildad journalist och brinner för entreprenörskapsfrågor. Idag är hon dessutom VD för två bolag, ett förlag som ger ut hästböcker och böcker om olika typer av funktionshinder och ett bolag som säljer smycken till förmån för BRIS och Världsnaturfonden. Och i sin enskilda firma frilansar hon som fotograf, skribent och webbdesigner.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 6 

 0 

 0 

 9 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng