Search

Entreprenörskap - utveckling av företagande, Fakta och Uppgifter | 2:a upplagan

av Cege Ekström, Ronald Fagerfjäll och Carina Jansson

Köp begagnad bok

Köp ny bok

Fakta

Förlag Liber AB
Språk Svenska
Bandtyp Häftad
Utgiven 2013-09-18
Upplaga 2
Antal sidor 272
ISBN 9789147116263
Kategori(er) Entreprenörskap & inspiration
Komvux
Lägg i varukorgen

Används bl a i följande kurser

Beskrivning

Pristagare i tidningen Entreprenörskaps genomgång av alla svenska läroböcker i ämnet! Hur kommer nya företag till? Vad driver en nyföretagare och entreprenör? Vad ligger bakom utvecklingen av nya företag och produkter? Vad behöver man kunna beträffande företagande, ekonomi och projektarbete för att starta och driva företag?

Läs mer
Entreprenörskap - Utveckling av företagande handlar om att kunna ta initiativ, ta ansvar och vara kreativ. Egenskaper som kännetecknar flertalet företagsentreprenörer. Boken innehåller moment som ska utveckla läsarens entreprenöriella medvetenhet och handlande, bl.a. genom att planera, genomföra och utvärdera projekt. Den innehåller också moment i grundläggande företagande och företagsekonomi och hur ett projekt ska planeras uttryckt i ekonomiska termer.
Kombinerad fakta- och uppgiftsbok
Boken innehåller väl avvägda faktaavsnitt med insprängda praktiska exempel och korta reportage ”Inifrån företaget”. Dessutom speglas svensk entreprenörshistoria i ett antal fylliga porträtt av kända entreprenörer och företag. Där finns också lite svensk utvecklingshistoria kring specifika branscher. Övningsuppgifter av olika slag samt stöd för eget projektarbete uppmanar till egen aktivitet. Förslag till lösningar finns i häftet Kommentarer & lösningar.
Bred användning!
Entreprenörskap - Utveckling av företagande är avsedd för olika typer av kurser inom entreprenörskap och företagande såsom Entreprenörskap och Entreprenörskap och företagande men även för Företagsekonomi 1.. Materialet kan också användas för att exempelvis driva Ung Företagsamhet (UF).
Det finns också en lärarhandledning med planeringsförslag för olika kurser, metodiska tips, OH-bilder (inkl PPT) och både extra- och provuppgifter.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Cege Ekström, ekonom och lärare inom kvalificerad yrkesutbildning (KY) och välkänd läroboksförfattare. Ronald Fagerfjäll, ledarskribent på Dagens Industri och författare till böcker om svenskt näringsliv. Carina Jansson, ingenjör, ekonom och gymnasielärare. Alla tre har arbetat med företagande i olika former.

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 2 

 9 

 5 

 0 

 5 

 6 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng