Search

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2003 | 1:a upplagan

Ej i lager

Fakta

Förlag Prisma
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2002-11-18
Upplaga 1
Antal sidor 160
ISBN 9789151840352
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Den 42:a årsboken från Gastronomiska Akademien. En ny upplaga i serien med böcker fyllda av lärda, roliga och inspirerande texter och kåserier om mat. "Den som köpt och sparat allihop har ett förnämligt gastronomiskt bibliotek", Svensk Hotellrevy. Sten Broman, tillsammans med Fritiof Nilsson Piraten en av Gastronomiska Akademiens grundare, skulle fyllt 100 år i år, och hans bidrag är en tidigare publicerad fresk över en dråplig och kulinarisk rundresa bland gästgiverier och hotell i Skåne. Ur innehållet i årets utgåva: Smokerings. Notiser om rökning av fisk och kött, Nils-Arvid Bringéus Det helande vattnet, från kurort till mineralvatten, dr Per Ove Lind Så upptäcktes corn flakes, Stephan Rössner Punschens historia, Jan-Öjvind Swahn Remouladens vandringar, Jörgen Fakstorp Kulinarisk rundresa, Sten Broman
Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 4 

 7 

 2 

 6 

 3 

 7 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng