Search

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006 | 1:a upplagan

av Niklas Rådström

Ej i lager

Fakta

Förlag Prisma
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2005-11-11
Upplaga 1
Antal sidor 160
ISBN 9789151845586
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade. Ur årets innehåll: Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm Karin Johannisson skriver om Tore Wretman Malin Ottosson skriver om matsäckens historia Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.
Läs mer
,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 5 

 0 

 5 

 6 

 6 

 2 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng