Förlag | Semic |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2014-02-19 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 94 |
ISBN | 9789155260521 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Mycket enklare än man tror och alltid en given succé på kalasen. Prinsesstårtan förgyller varje feststund och går att variera i det oändliga. Vaniljkräm och bär, choklad och likör – det finns smakvariationer i det oändliga att överraska med under marsipantäcket. Här kryllar det av tips på fyllningar, fina dekorationer och smarta sätt att färga marsipanen i oväntade kulörer med naturliga färgämnen. Boken innehåller dessutom läckra recept på bakelser, mjuka kakor, rulltårtor, cakepops och annat smarrigt som går att göra med de olika delarna från tårtrecepten. Perfekt för att komplettera tårtbuffén eller till latare dagar när man är sugen på snabbfika. Emelie Hallbäck är matskribent och matkreatör och skriver bland annat för Expressen. Fotograf Martin Skredsvik har tagit bokens vackra bilder.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
6
5
4
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.