Förlag | Semic |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2020-04-22 |
Antal sidor | 125 |
ISBN | 9789155267933 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Pasta, pizza, antipasti, gelato… Bemästra det omfattande italienska köket, en gång för alla! Här bjuder Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, på alla favoritrecept ur sitt stora kursutbud. Lär dig till exempel att göra färsk pasta och upptäck både traditionella rätter och nya smaksensationer. Buon appetito!
Hittills har vi återanvänt
2
4
7
2
4
0
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.