av Per Ehrlund
Förlag | Semic |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-03-24 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789155270520 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Lär dig laga grönt på grillen! Här hittar du rätter där grönsaker som zucchini, rotselleri och spetskål spelar huvudrollen, men också vegoburgare, sallader, grillade ostar, såser, röror … Ja, till och med desserter. Grillmästaren Per Ehrlund bjuder dessutom på en praktisk grillskola. Till exempel får du lära dig skillnaden mellan direkt och indirekt värme, när du bör använda kol respektive briketter och hur du kan justera värmen i en kolgrill. Samt vad du ska tänka på när du grillar vegetariskt, så klart!
Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer och har skrivit två böcker om grillad mat. Han har även vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
1
6
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.