av David Japy, Élodie Ramboud och Victor Garnier
Förlag | Pagina Förlags |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Halvklotband |
Utgiven | 2013-11-30 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 158 |
ISBN | 9789163610240 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
De godaste, lyxigaste, mest genomarbetade hamburgare du kan tänka dig.
Trenden med den enkla basmaten som blivit högsta mode fortsätter. I denna oerhört vackert formgivna bok samsas inte bara de klassiska köttrecepten, utan här ryms allt från hummer- till quinoaburgare, thai- till tofuburgare och mycket mer. Dessutom avslöjas hur du får till det perfekta hamburgerbrödet, de smarrigaste dressingarna och de godaste efterrätterna.
Kort sagt: Hamburger gourmet är den ultimata upplevelsen för den som inte kan få nog av denna moderna klassiker.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
6
6
9
5
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.