av Andy Harris
Förlag | Pagina Förlags |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2014-09-30 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 208 |
ISBN | 9789163610394 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Den här boken kommer att ta andan ur dig. En kokbok med över 100 inspirerande recept. En närgången skildring av ett färgstarkt Istanbul som öppnar alla dina sinnen. Allt fångat genom Andy Harris magiska kameralins. Här får du syn på det turkiska kökets själ och hjärta.
Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror även i Sverige.
Ur innehållet
- Frukost
- Streetfood och snacks
- Grönsaker och frukt
- Kött och fågel
- Fisk och skaldjur
- Desserter
- Ordlista
- Register
Författaren och fotografen
Andy Harris var tidigare chefredaktör för Gourmet Traveller. För närvarande skriver han för Jamie Olivers Jamie Magazine. David Loftus är berömd och prisbelönad för sina matbilder där rätterna »ber om att bli plockade och ätna direkt från boksidorna«. Han har arbetat med stjärnkockar som Jamie Oliver och Heston Blumenthal.
Hittills har vi återanvänt
2
4
6
6
7
1
1
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.