Förlag | Pagina Förlags AB |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2015-02-04 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 180 |
ISBN | 9789163610561 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
I Åsa Söderbergs nya kokbok ligger fokus på naturlig och näringsrik mat, med de bästa råvarorna. Här finns recept för alla tillfällen, från snabb vardagsmat med få ingredienser, till riktiga festmåltider.
Det ska vara enkelt att laga bra mat från grunden. Här får du läckra recept och massor av tips som förenklar din vardag. Alla recept är fria från gluten, socker och mjölkprodukter, något som fler och fler väljer att avstå från. Och allt passar för hela familjen. Riktigt bra mat, helt enkelt.
Efterord av Göran Burenhult, professor emeritus i arkeologi och författare till Maten, evolutionen och hjärnan.
Ur innehållet
- Äggrätter
- Nötkött, Fläsk, Kyckling, Lamm & vilt
- Fisk & skaldjur
- Soppor & grytor
- Grönsaker & rotfrukter
- Röror, såser & dressingar
- Smoothies & drycker
- Bröd & kex
Åsa Söderberg har ett holistiskt synsätt på hälsa där hela livsstilen räknas in. Hon utkom 2013 med den första svenska paleokokboken, Paleo naturliga mat & livsstil. Åsa är legitimerad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Hon driver hälsobloggen fyscoachen.se och är kostrådgivare på sajten och livsstilsprojektet Hälsokoden.
www.fyscoachen.se
Hittills har vi återanvänt
2
4
9
7
7
4
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.