Förlag | Pagina Förlags AB |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2016-07-01 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 159 |
ISBN | 9789163611544 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
>br> Använd syrade ingredienser i rätter som surkålssallad, bacon- och potatissoppa och tempeh-wok. Lär dig göra söta och aptitretande yoghurtar som kokosyoghurt eller kardemumma- och roséyoghurt passar utmärkt till chokladkakan bakad på surdeg. Gör även inläggningar, såser och chutneys så att du har ett lager att använda hemma eller varför inte för att ge bort som gåva.
Skäl till att välja syrade livsmedel:
utnyttjar säsongsodlade grödor
och minskar matsvinnet
syrad mat kan ingå i vardagsvaror
som bröd, ost, yoghurt och choklad
processen ökar mängden vitaminer,
antioxidanter, enzymer och nyttiga
bakterier; underlättar även matsmältningen
och stärker immunförsvaret
syrade produkter är bra mot många
olika hälsoproblem, däribland diabetes,
tjocktarmscancer och inälvsbesvär
lätt att göra själv och kräver väldigt
lite utrustning, samt är billigt
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
4
8
6
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.