av Jonas Persson och Jim Davis
Förlag | Bonnier Carlsen |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2001-10-15 |
Antal sidor | 48 |
ISBN | 9789163820021 |
Kategori(er) |
Mat & dryck ↳ Kokböcker |
Gustafs kokbok har helt naturligt fått undertiteln Mat för en lat. Därmed kan man lätt definiera målgruppen: slöa människor som ogärna ställer sig framför spisen, eller kanske bara matlagningsovana! Recepten består av typisk "Gustaf-mat": olika varianter av lasagne, pasta, hamburgare, pizza, mackor, restmat, bantarsallad, kakor, osv. Teve- och radiokocken Jonas Persson (TV4, Folkradion, bl a) har komponerat de enkla och lättfattliga recepten, och till dessa serveras mängder av roliga Gustaf-strippar. Vad som är lite extra roligt i sammanhanget är att detta är världspremiär för Gustaf i kokboksbranschen. Trots att serien gått i tidningar över hela världen sedan 1978, är det här första gången någon gör en kokbok! Tanken har förstås funnits tidigare, men då var det Jim Davis själv som inte godkände idén. Nu har han ändrat sig och vi hoppas han inte kommer att ångra sitt beslut!
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
6
7
3
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.