av Daniel Roos
Förlag | Jure Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2018-10-01 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789172236899 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Bär, choklad, vanilj; tårta, fondant och sorbet; varmt eller kallt eller både och – gudomliga smakexplosioner, raffinerade kombinationer och utsökta presentationer som kröner vilken måltid som helst!
Daniel Roos frestar med 60 recept varav 14 lite mer avancerade. Receptet på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllopsdessert finns såklart med! Och vad sägs om varm chokladbakelse med körsbärskompott, äppelmousse med hasselnötsflarn eller grön currykräm med kokos och mango? Somriga efterrättsdrömmar, festlig nyårsdessert, klassiker och mer oväntade desserter ryms i denna handfasta och inspirerande bok – nu får du Daniels hjälp att överträffa dig själv i köket!
Denna andra utökade upplaga innehåller även recepten till Nobeldesserterna Daniel lagade till Nobelmiddagarna 2014, 2015, 2016 och 2017.
Daniel Roos har varit chefskonditor på Operakällaren i drygt fem år och vann OS-guld med kocklandslaget 2012. Numera driver han K-märkt Patisserie & Bageri.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
6
5
7
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.