Search

Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa | 1:a upplagan

av Jan-Erik Wannerdt och Maria Wannerdt

Ej i lager

Fakta

Förlag Optimal Förlag
Språk Svenska
Bandtyp Inbunden
Utgiven 2010-09-30
Upplaga 1
Antal sidor 182
ISBN 9789172412033
Kategori(er) Mat & dryck
Lägg i varukorgen

Beskrivning

Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa! Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.

Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör. Nyttan av surkål
  • Sänker GI-värdet
  • verkar probiotiskt för magen
  • motverkar uppkomsten av allergi
  • innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K
Det är så gott! Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?

Läs mer

Passa på att köpa kontorsmaterial

,

Hittills har vi återanvänt

 2 

 3 

 3 

 3 

 1 

 9 

 4 

böcker.

Trustpilot

Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.

Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.

Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.

Passa på att köpa kontorsmaterial

Visa allt kontorsmaterial 👉
Söker...
Stäng