Förlag | Tukan förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Häftad |
Utgiven | 2012-07-11 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 208 |
ISBN | 9789174014426 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
För över 30 år sedan lämnade Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo Italien och flyttade till Storbritannien, där de så småningom träffades och etablerade sig som ledande auktoriteter på italiensk matlagning. I den här boken - som bygger på tv-serien från BBC - har de båda gamla vännerna begett sig ut på en gastronomisk resa i hemlandet för att återknyta kontakten med sitt kulinariska arv, utforska traditioner från förr och nu och visa den italienska kokkonstens innersta själ.Två hungriga italienare innehåller över 100 recept som får det att vattnas i munnen och som går bortom klichéerna för att visa den äkta italienska maten - såsom den tillagas av äkta italienare. Det är en spännande blandning av klassiska rätter och nyare ingredienser som kommit att bli en del av dagens italienska mat. Boken är ett måste för alla som är intresserade av italiensk kokkonst.Om författarnaAntonio Carluccio är en av Italiens främsta matambassadörer.Han har skrivit tretton bästsäljande böcker, däribland Complete Italian Food, Complete Mushroom Book, Italia och Simple Cooking och har också gjort många tv-program. Antonio drev Neal Street Restaurant i Covent Garden i London och ägnade tio år åt att utveckla den mycket framgångsrika kedjan Carluccio's Caffés. År 1998 utnämndesAntonio till Commendatore för sin kunskap, entusiasm och livslånga tjänst till den italienska matindustrins fromma,och 2007 mottog han den brittiska utnämningen O.B.E. (Officer of the Order of the British Empire).Gennaro Contaldo är en högt respekterad kock i London och därtill en välkänd personlighet. Det var också han som lärde Jamie Oliver allt om italiensk matlagning. Gennaro föddes i Minori på Amalfikusten, och hans italienska sinne och positiva läggning har gjort honom till en tv-favorit. Han medverkar regelbundet i BBC:s Saturday Kitchen. Han har skrivit fyra kokböcker - varav Passione tilldelades priset för bästa italienska kokbok vid World Gourmand Awards 2004 - och arbetat på några av Londons populäraste restauranger.Format: 210 x 260 mm, inbunden med skyddsomslag
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
5
6
2
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.