Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2013-11-05 |
Antal sidor | 176 |
ISBN | 9789174243369 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
I den här boken tar Louise Johansson med dig på en kulinarisk resa genom årets alla helger. Enkla rätter som du snabbt svänger ihop när inspirationen tryter samsas med festmenyer, brunchrecept och svalkande drinkrecept. Du hittar såväl rätter som passar efter en dag i skidspåret och munsbitar att servera vid mingelkalaset som tilltuggen som gör glöggminglet, nya favoriter på julbordet och året crescendo – nyårssupén! Helt enkelt: Ett skafferi av recept som förmedlar matglädje och går hand i hand med säsongsanpassad matlagning.
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
4
5
9
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.