av Lena Djuphammar och Pernilla Rönnlid
Förlag | Ordalaget Bokförlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2023-04-24 |
Upplaga | 2 |
Fler upplagor | 2017/1 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789174695564 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Det här är kokboken för studenten som vill laga god och nyttig mat och behöver tips och råd på vägen, till exempel hur man behandlar rå kycklingfilé och får piff på maten. Är man utled på hämtmat och vill att det ska gå snabbt även mellan träning, studier och aktiviteter finns här uppslag om supersnabb mat omelett i mikro, varma mackor ...
Cirka 60 recept och många inspirerande kapitel: Save my busy day Easy being green Gone fishing Wrap it up Chicken in my kitchen Hello Sweetie Friends and food ...
Studentköket är en reviderad upplaga av Studentköket (2017, tryckt fyra gånger). Nya recept och uppdaterade texter.
LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har jobbat för H&M och Åhléns och har matfoto som specialitet. PERNILLA RÖNNLID är journalist och fotograf. Hon har skrivit och fotat reportage för flera olika tidningar och har hälsa som specialområde.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
3
2
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.