Förlag | Idus Förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2018-08-23 |
Upplaga | 1 |
Antal sidor | 139 |
ISBN | 9789175777535 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Följ med chokladentreprenören Sofia Rydemalm på en fantastisk inspirationsresa där hon hittar nya spännande smakkombinationer och idéer till recept. Sofia åker runt i Frankrike bland vinmakare och dryckesexperter och upplever såväl storslagna miljöer som smaksensationer.
På hemmaplan träffar hon bland andra stjärnkocken Mathias Dahlgren och folkkära Johanna Westman som delar med sig av sina tankar om smak och inte minst av sina favoritrecept!
Låt dig inspireras av passionerade personligheter, härliga chokladrecept och vackra bilder av fotograf Anna Huerta.
Sofia Rydemalm startade en chokladfabrik i Frankrike för drygt 15 år sedan. Nu bor hon i Paris och arbetar med choklad för både den franska och svenska marknaden. Hon har ett eget varumärke och tar löpande fram chokladsortiment åt andra. Dessutom utbildar hon sig till sommelier.
År 2016 gav Sofia ut boken CHICOLAT kärlek, choklad och saltstänkt hav.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
3
2
0
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.