Förlag | Bonnier Fakta |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2024-01-19 |
Fler upplagor | 2024/0 |
Antal sidor | 200 |
ISBN | 9789178874217 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Maten är ett viktigt verktyg i kampen mot cancer – det vet vi idag, genom tung forskning. Vissa faktorer i maten vi äter kan öka risken för cancer, medan andra minskar risken.
Den här boken är för dig som vill veta mer om de allra senaste rönen kring mat och cancer. Men allra mest är den en inspirationskälla, fylld med tips och konkreta verktyg som kan stärka din hälsa, med hjälp av det du ställer på bordet varje dag.
Dietisten Anna Ottosson, som länge jobbat med ämnet, ger dig recept som skyddar och stärker både dig och din familj – och bjuder samtidigt på en djupare förståelse för de möjligheter som finns. Bokens råd vilar på Världscancerfondens kostrekommendationer.
Hittills har vi återanvänt
2
3
3
3
9
8
8
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.
Sök efter bokens streckkod/isbn.