Förlag | Tukan förlag |
Språk | Svenska |
Bandtyp | Inbunden |
Utgiven | 2022-03-07 |
Antal sidor | 128 |
ISBN | 9789180371377 |
Kategori(er) |
Mat & dryck |
Inspiration, fakta och reception för alla köttälskare
Återskapa känslan av ett amerikanskt Steak house hemma i köket. Boken är inte bara fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer, utan presenterar även välsmakande såser och frasiga tillbehör som passar till. Recept som gör succé såväl på grillen som på spisen!
Lär dig mer om det amerikanska styckningsschemat; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema är numera en vanlig syn i charkdiskarna runt om i Sverige, och här finns massor av inspiration kring servering och tillagning.
Hittills har vi återanvänt
2
5
0
6
2
6
6
böcker.
Sveriges grönaste och skönaste bokhandel med den billigaste kurslitteraturen.
Detta är vår ambition och vi tummar inte på något för att nå dit. Vi finns till för att hjälpa studenter att spara och tjäna pengar på sin kurslitteratur samtidigt som vi tillsammans gör miljön en tjänst. Företaget startade våren 2005 av två studenter och har sedan dess strävat mot att ständigt göra det enklare att köpa och sälja begagnad kurslitteratur för så många som möjligt.
Prenumerera för att ta del av våra bästa studenttips, erbjudanden och kampanjer.
Läs mer om hur vi hanterar persondata i vårt avsnitt om personuppgiftbehandling.